Over ons

Welkom bij lacostepoloshirts.nl

Welkom bij Lacostepoloshirts.nl! Op onze website is meer informatie te vinden over het merk Lacoste en de poloshirts van Lacoste. De poloshirts van Lacoste verschillende soorten modellen poloshirts waar je uit kunt kiezen. Erg handig is dat als je een poloshirt wil aanschaffen van Lacoste, is dat je jezelf inleest en informatie opdoet over het merk en de shirts van Lacoste. Ook de trends van 2015 en de outfits die je kunt creeëren met de poloshirts worden besproken op deze website. Ook kun je op een pagina meer informatie vinden over de andere producten die worden aangeboden door het merk Lacoste. Op deze site vind je alle informatie over Lacoste.

Geschiedenis

René Lacoste was een beroemd tennisspeler. Nadat hij gestopt was met zijn tennis carriere is hij met een vriend van hem ,genaamd André Gillier, zetten hij een bedrijf op en ontwierp zijn eerste Lacoste Poloshirt in 1933. René Lacoste heeft dit shirt eigenlijk ontworpen om in te tennissen omdat hij vond dat het overhemd wat destijd werd gebruikt om wedstrijden in te tennissen te warm en verouderd was. In 1952 werden de shirts vollop verkocht en waaruit bleek dat de shirts ook gedragen werden als alledaagse kleding omdat mensen het shirt erg leuk vonden. Sinds dien is Lacoste onstaan en zijn verdere producten ontwikkeld.

Modellen

Tegenwoordig verkoopt Lacoste drie soorten modellen poloshirts. Je hebt het Stretch Slim Fit model, het Slim Fit model en Classic Fit. Lacoste heeft dit gedaan zodat bij elk lichaamstype een poloshirt past. In het tabblad Modellen vind je meer informatie over welk model het beste bij jou past!

Kopen

Waar zijn de Lacoste Poloshirts te koop? In meeste winkels zijn de poloshirts niet te koop. De beste manier om lacoste poloshirts aan te schaffen is online. Dit omdat het assortiment erg groot is en dat je verschillende modellen hebt is het beter om online te bestellen. Zodat je altijd het gene hebt dat je graag wilt, ook hoef je niet meer op koopjesjacht.