Sweaters

Naast de polo en het t-shirt heeft Lacoste ook nog de sweater. Wie heeft er nou geen enkele sweaters in huis? Inderdaad, niemand. Maar hoe komt het dat dit kledingstuk zo populair is? En waarom wordt het door een merk als Lacoste gemaakt?

 

Sweaters in het sportleven

Natuurlijk worden sportwedstrijden natuurlijk in de juiste sportkleding gedaan. Anders zou je somminge sporten niet eens uit mogen oefenen. Maar vooral na het sporten zijn swaters heerlijk. En niet te vergeten: ook nog eens gezond! Je werkt je namelijk kapot tijdens het sporten, dus je bent hartstikke warm en zweterig. Maar zodra je stopt koel je enorm snel af en kan je veel sneller ziek worden. En dat is niet de bedoeling als je volgende week weer een wedstrijd moet spelen. Dus als je klaar bent met sporten moet je eigenlijk even lekker gaan douchen. Om je spieren weer te ontspannen en lekker dat zweet er af te spoelen. Daarna moet je een lekkere sweater aan doen om goed warm te blijven.

 

Thuis een sweater

Je hebt lekker een dagje vrij en je hebt geen zin om iets te gaan doen. Dan is het natuurlijk heerlijk als je een hele kast vol met sweaters hebt. Je kiest een lekkere sweater om aan te doen, samen met  een comfortable broek. Je ploft op jouw o zo lekkere bank en komt er de rest van de dag er niet meer van af.

Als je niet iemand bent om de hele dag niks te gaan liggen doen. Kan je natuurlijk onder je swater een knappe broek aan doen. En ga je lekker een dagje van alles en nog wat doen. Je kan er gewoon over straat mee lopen, niemand die je raar aan kijkt. En die sweater gaat natuurlijk ook lekker uit, dus als je moet gaan shoppen voor een nieuwe garderobe. Doe je lekker je sweater aan.