Modellen

De verschillende modellen van Lacoste polo’s

We weten allemaal dat er veel verschillende modellen polo’s zijn. Maar wat zijn nou de verschillen? En welke  is de juiste voor jou? Lacoste heeft drie verschillende modellen. Deze modellen hebben alle drie hun eigen verhaal en hun eigen kwaliteiten. Zo staat het classic fit model bekend om de wat wijdere uitval vanwege zijn sportverleden. En zo is het slim fit model net iets minder wijd, juist voor een meer casual look in het normale leven. En het stretch slim fit model is juist heel erg getailleerd.

 

Classic fit

Het model de classic fit polo van Lacoste, is het eerste bedachte model. Dé klassieker. Deze klassieker valt nu vooral in de smaak van oudere mannen vanwege het comfort. De comfort in de classic fit komt door de niet getailleerde romp en niet te vergeten, de wijder uitgesneden mouwen. Dit al doordat deze polo’s zijn ontworpen voor tennissers. Dit model is vandaag de dag nog steeds vaak gebruikt door sporters.

 

Slim fit

Het slim fit model is om jouw goede kwaliteiten naar buiten te brengen. Dit komt doordat de polo overeen komt met jouw heup- en schouderbreedte. Ook de mouwen zijn net iets strakker dan de classic fit. Deze polo wordt gezien als getailleerd, in tegenstelling tot het classic fit model dat niet getailleerd is.

 

Stretch slim fit

De laatste van de drie modellen: de stretch slim fit. De stretch slim fit heeft een grote vergelijkenis tot het slim fit model. De stretch slim fit heeft, zoals de naam al zegt, net iets meer stretch. Verder zijn er nog twee andere verschillen: de mouwen van de stretch slim fit zijn net iets krapper dan die van de slim fit. Dit word in bewegingsvrijheid weer goed gemaakt door de hoeveelheid stretch. Het laatste verschil zijn de twee knoopjes bij de kraag, in plaats van drie.