Lange mouwen

De lange mouwen polo: voor de koude dagen

Veel mensen denken aan een shirt met een kraag en korte mouwen als ze het woord polo horen. Maar dit klopt niet. Er zijn nu genoeg polo’s met lange mouwen, dus het is klaar met het verlangen naar warmer weer zodat je een polo aan kan doen. Ze zijn er in vele verschillende kleuren, maten en modellen. Deze polo maakt jouw leven een stuk makkelijker. Moet je naar een nette plaats, maar al je overhemden zitten in de was? Kijk dan niet verder en trek een lekker zittende polo aan.

De lange mouwen polo's zijn vaak in wat donkerdere kleuren

Kan ik de lange mouwen polo overal bij aan?

Hetzelfde geld voor de polo met lange mouwen als die met korte mouwen. Hij zit lekker en straalt comfort en elegantie uit. Precies waar het poloshirt voor is ontworpen. Dus heb je een dagje geen zin in dat verstikkende overhemd, doe dan lekker een polo aan en iedereen om je heen wenst dat hij vanochtend dezelfde keuze had gemaakt. Dus de groter jouw collectie aan polo’s is, de beter. Iedereen heeft polo’s nodig in zijn kast, lange en korte mouwen.

 

Hoe zit het dan met de rest van mijn outfit?

Als je een polo met lange mouwen aan wil doen, betekent dit dat het net iets te koud is voor een polo met korte mouwen. Dus misschien is die korte broek niet ideaal om er bij te dragen. Maar natuurlijk kan je verder veel verschillende soorten broeken dragen. Ga je voor een spijkerbroek en stijlvolle gympen, straal je enorm veel comfort en zelfvertrouwen uit. Een andere optie is natuurlijk met een nette pantalon, dan ben je gelijk klaar voor een zware dag op kantoor. Of ga je misschien voor de tussenweg? Draag je het met een zwarte of kaki broek om er nog steeds elegant uit te zien?