Stoffen

Kwaliteit

De kwaliteit van de stoffen van Lacoste is natuurlijk van de hoogste orde. Ze zoeken de hele wereld door om de juiste materialen te vinden. Van Azië, naar Amerika en dan is er ook nog wat te vinden in Afrika. Ook hebben ze over de hele wereld fabrieken waarin ze hun polo’s in elkaar zetten. Op deze manier produceren ze de mooiste polo’s van de aller beste kwaliteit. Of je polo nou in Frankrijk zelf of in Afrika in elkaar is gezet. Je kan er van uit gaan dat de stoffen van jouw Lacoste polo van de aller beste kwaliteit zijn.

 

Werkomstandigheden

De werkomstandigheden om deze kwalitatief goede stoffen te produceren, zijn zeer goed. In welke fabriek, katoenplantage of kantoor je gaat kijken. Je kan er van uit gaan dat Lacoste goed voor zijn medewerkers zorgt. Want op deze manier creëren ze de mooiste en lekkerzittende polo’s. Eén van de hoogste eisen van het Lacoste merk, is dat alle medewerkers goed behandeld worden. Zo staat de verklaring van de rechten van de mens enorm hoog. En doen ze niet aan hedendaagse slavernij, zoals veel bedrijven wel doen. Lacoste is dus een erg humaan bedrijf. En vanwege deze humaniteit creëren ze onder goede omstandigheden de beste stoffen.

De mooiste stoffen van Lacoste

Milieu

Iets waar het merk Lacoste goed op let, is het milieu. Al hun producten worden op een humane manier geproduceert. Maar ook op een milieuvriendelijke manier. Op deze duurzame manier van produceren maken ze de beste materialen en stoffen. Maar zo staat Lacoste ook bekend op hun krokodillen logo. Toen het merk was opgericht, hebben ze nooit durven denken dat de krokodil ooit bedrijgt zou worden. Maar dat word die dus nu wel, samen met andere sootgelijke diersoorten. Een groot deel van de winst die Lacoste maakt gaat dan dus ook naar manieren om deze diersoorten te redden.