Stretch Slim Fit

De stretch slim fit polo, zit die dan erg strak?

De stretch slim fit polo van Lacoste zou zomaar eens je leven kunnen veranderen. Je polo zou niet meer te wijd zijn op je borstkas. De polo zou een mooie aansluiting hebben op je armen. Je polo zou mooi getailleerd zijn. Klinkt dit als de polo die jij zou willen hebben? Dan is de stretch slim fit polo van Lacoste écht iets voor jou. Hij is niet alleen mooi qua vorm, maar ook qua materiaal. Zij zijn er van materialen waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord, zoals jersey of piqué tot gewoon simpel katoen met sterk er in. Een andere kenmerk van de stretch slim fit pol van Lacoste zijn de twee knopen bij de boord.

 

Heb ik dan nog wel bewegingsvrijheid in de stretch slim fit?

Zoals de naam het al zegt: er zit erg veel stretch in deze Lacoste polo’s. Omdat de stretch slim fit polo zo mooi getailleerd is, zit die natuurlijk strakker dan een normale polo. Dit word gecompenseerd door de hoeveelheid stretch. Als dat niet zo was, zou je gevangen zijn in je eigen polo. En dat willen we niet. Dus let op als je een strakkere polo koopt, dat er wel genoeg stretch in zit.

De stretch slim fit van Lacoste geeft veel verschillende kleuren

Hoe draag je dan een stretch slim fit polo van Lacoste?

De stretch slim fit polo van Lacoste is als elke andere polo en kan je dus op veel verschillende manieren dragen en combineren. Weet wel, als je deze polo draagt zie je er wel verzorgder uit, dan als je een wijdere polo draagt. Dus beter geschikt voor op kantoor en in je vrije tijd. Kortom, het stretch slim fit polo model van Lacoste is perfect voor de mannen die graag de goede kwaliteiten van hun bovenlichaam laten zien.