Lacoste Live

Lacoste Live, wat is het?

Lacoste Live is een serie van Lacoste die draait om het gewone leven. Dit houd in dat deze polo’s zo zijn ontworpen in het comfort van sportiviteit, maar versierd met vrolijke prints om zich aan te passen voor elke gelegenheid. Zo zijn er leuke kleurrijke prints voor een dag op het strand. Tot simpelere varianten met een andere kleur boord voor een avondje uit eten op een zomerse dag. Zo zijn er veel verschillende kleuren, motieven, lange of korte mouwen en modellen voor zowel mannen als vrouwen.

 

Wanneer draag ik Lacoste Live?

Deze serie is gemaakt om het leven van René  Lacoste te vieren, met een nieuw vrolijk design. Dus deze polo’s zijn meestal uitsprekend en vrolijk gekleurd. Mocht je dus één van deze poloshirts aan willen trekken maak er dan een feestje van! Deze polo kan je hele dag blij maken doordat hij er zo gezellig uit ziet. Niet alleen voor jou, maar ook voor de rest van de wereld. Zo breng je een lach op het gezicht van je moeder of maak je een nieuwe vriend.

De Lacoste Live serie is een nieuwe manier om jezelf te zijn door middel van een geweldige polo. Ben je uit jezelf heel zelfverzekerd, ga dan een keer voor een supergek motief. Of ben je juist wat meer in jezelf getrokken of verlegen, dan is een rustigere polo meer op zijn plaats. En misschien vind je het wel gewoon tijd om iedereen eens lekker van de leg te brengen door er geweldig  uit te zien in een polo die verder niemand aan durft.

Met een polo uit de Lacoste Live serie laat je zien wie jij bent en wie jij wil zijn. Dus weet je niet meer zo goed wie je bent? Misschien is het dan eens een goed idee om jezelf te vinden in deze serie. En wie weet, misschien bevalt het je wel!