Classic Fit

Classic, als in zoals we gewend zijn?

Er is voor iedereen wel een fit, maar welke? Dat is voor veel mannen de vraag. Gelukkig hebben wij hier het antwoord. De classic fit polo van Lacoste is dé klassieker.

Toen de eerste polo door Lacoste werd ontworpen, was niet alles zo getailleerd of strak. Dit houd in dat er genoeg ruimte was om de buik, voor het beste comfort. Een ander deel van het beste comfort komt door de net iets wijdere mouwen, ook dit dankzij het sport verleden. Een ander kenmerk van deze Lacoste polo zijn de twee knoopjes bij de kraag, in tegenstelling tot de drie knoopjes bij de regular fit polo.

 

Hoe weet ik dat de classic fit bij mij past?

De classic fit past bij iedereen, dik en dun, jong en oud. Weet wel, als je een wat grotere maat hebt dat dit voor het grootste comfort zorgt. Ook zijn het vaak de wat oudere mannen die voor deze fit van Lacoste gaan, simpelweg omdat dit is waar ze  al hun hele leven aan gewend zijn. En niet te vergeten: de sporters. De mannen waarvoor deze shirts zijn ontworpen. Kortom, genoeg ruimte om in te sporten, maar stijlvol genoeg om in het dagelijkse leven te dragen.

 

Hoe zit het dan met de kleuren?

Verschillende kleuren classic fit poloshirts van LacosteVoor elke gelegenheid is er wel een gepaste kleur, of je nou naar je werk gaat, dan kies je een wat rustige en koele kleur. Denk dan aan blauw of grijs. Of dat je lekker gaat barbecueën in de zomer, dan kies je natuurlijke een gezellige kleur. Denk hierbij aan koraal roze of geel.

Dan zijn er natuurlijk ook de kleuren die er tussen in zitten, zoals paars en groenblauw. Deze kleuren kun je natuurlijk op allerlei gelegenheden dragen, van een schoolvoorstelling tot een verjaardag bezoek. Lacoste heeft het allemaal!