Sneakers

Eindeloos combineren met sneakers

De sneakers van Lacoste kan je eindeloos combineren. Het maakt niet uit welke kleur of model sneakers je hebt. Het kan allemaal. Hoe je het combineert, is aan jou de keus. Wil je het combineren met bijvoorbeeld dezelfde kleur polo? Dat kan. Wil je het combineren met een totaal andere kleur polo? Dat kan. Wil je een aandere kleur schoenen aan dan de rest van je outfit? Dat kan. Wil je schoenen aan die kleuren bij je pantalon? Dat kan. Zo zie je al een paar combinaties die je gemakkelijk kan maken. Dat is het gemak van een merk dat meerdere sorten kledingstukken maakt.

 

Materialen

We weten dat de polo’s van Lacoste van allerlei verschillende materialen zijn gemaakt. Hoe zit het dan met de sneakers? Die zijn natuurlijk ook van allerlei verschillende materialen gemaakt. Zo zijn ze er met leer aan de buitenkant, ademend nylon aan de binnenkant. Of misschien wil je met iets meer varialtie in het ontwerp en ga je voor een schoen van piqué textiel met een leren afwerking. Zo zijn er dus ook onder de schoenen zo veel keuzes die je moet maken om de juiste schoen voor jezelf te vinden. Je wil natuurlijk niet op iets lopen wat je niet lekker vind zitten.

 

Modellen

Een andere keuze om het juiste paar sneakers te vinden, is het model van de sneakers. Hierin heeft Lacoste ook veel keuze. Misschien vindt je dat ze allemaal toch een beetje op elkaar lijken en maakt het je eigenlijk niet uit. Of ben je iemand die altijd op elk detailtje let? Dan maakt het natuurlijk wel uit. Je wil natuurlijk niet een paar schoenen hebben die je niet perfect vindt. De collectie van Lacoste bestaat uit verschillende series, zoals bijvoorbeeld de L12.12. Van deze serie zijn de polo’s erg bekend en geliefd, maar ze hebben er ook schoenen van.