Slim Fit

Hoe ziet de slim fit er uit?

De slim fit polo van Lacoste is zo gemaakt, dat je er altijd goed uit ziet. Hij komt overeen met je schouder- én heupbreedte, waardoor jouw figuur er goed uit komt. Om daarbij te helpen zijn de mouwen ook mooi aansluitend op de bovenarm, maar ze geven nog wel genoeg ruimte om vrij in te bewegen. Ook als uitzondering tot alle andere polo fits van Lacoste heeft de slim fit drie knopen bij de boord, in plaats van twee.

 

Waar combineer ik de slim fit van Lacoste mee?

Je kan nooit fout zitten met een combinatie met deze polo. Hij kan met een spijkerbroek en gympen gedragen worden. Een andere optie is met een nette pantalon en schoenen zodat je er mee op kantoor kan rond lopen. Wie wordt er dan niet jaloers dat jij een lekkere korte mouwen polo aan hebt, terwijl de rest in een verstikkend overhemd rond loopt. Hoe je het ook draagt, je ziet er goed gekleed en tegelijkertijd ook casual uit.

 

Wanneer draag ik de slim fit polo het beste?De slim fit polo van Lacoste in veel verschillende kleuren

Het is altijd polo tijd, winter of zomer, het maakt niet uit. Daarom zijn er ook polo’s van Lacoste met lange en met korte mouwen. Natuurlijk zijn de polo’s met korte mouwen beter bekend en meer gezien, maar dat zou je er niet van moeten weerhouden om een polo met lange mouwen in de kast te hebben. Natuurlijk moet je wel rekening houden met de dag en wat je gaat doen, om de juiste kleur te selecteren. Je gaat natuurlijk niet in de winter een gele polo aan doen, dat zou een beetje raar zijn. Je kan dus als het koud is beter koele kleuren dragen, terwijl als het warm is kan je beter warme kleuren dragen! Dat zou niet zo moeilijk te onthouden moeten zijn.