Lacoste poloshirts met lange mouwen

Lacoste poloshirts met lange mouwen hebben verschillende voordelen. Het is net iets meer gekleed dan een shirt met korte mouwen en het staat mooier onder een vest of trui van dunne stof. Je ziet dan geen randjes op de bovenarm door de mouwen van het vest heen schijnen. In het voorjaar en najaar is het een heerlijk kledingstuk voor in de namiddag en avond als de temperatuur net wat lager wordt maar het nog te warm is om een trui te dragen.

Je kunt kiezen voor een casual look met Lacoste poloshirts met lange mouwen, een mooie jeans en stijlvolle gympen. Voor een meer klassieke look is een poloshirt met lange mouwen goed te combineren met een nette pantalon, een khaki of een zwarte broek. Er is net als bij de korte mouw een uitgebreide collectie van kleuren en modellen beschikbaar zodat er altijd een poloshirt is dat bij jou past.

Lacoste poloshirts modellen met lange mouw
De Lacoste poloshirts met lange mouwen zijn net als de shirts met korte mouwen verkrijgbaar in verschillende modellen. In de slim fit komt je lijf mooi tot zijn recht. Dit model sluit mooi aan op het bovenlijf en op de armen. Daardoor zie je er slank en fit uit. Wil je juist wat meer comfort en ruimte rond je buik en je armen, dan is er de classic fit. Dit model is ook meer geschikt als je een buikje hebt en wat bredere armen.

Wil je een slim fit dragen met veel bewegingsvrijheid dan zijn de Lacoste poloshirts met lange mouw in model slim fit stretch precies wat je zoekt. Het model sluit mooi aan rond je torso en armen en beweegt door het stretch materiaal helemaal met jouw bewegingen mee. De slim fit stretch is beschikbaar in verschillende materiaal combinaties.