Shorts

EEN SHORT?

Ja, dat klopt. Een short. Maar dat was dan toch ook al te verwachten met een merk als Lacoste? Een merk dat van af het zoete begin tot het bittere einde verbonden zal zijn met sport. En niet zomaar een sport. Maar tennis. En wat wordt gedragen tijdens het tennissen? Inderdaad een short. Athans de mannen dan. Dus Lacoste maakt ook zijn deel aan shorts om toch nog verbonden te blijven aan die wereld waar ze uit stammen. En groot gelijk hebben ze. Welke tennisser wil er nou geen bijpassende short van Lacoste met zijn polo?

 

Mag ik een short ook in het gewone leven dragen?

Je kan elk mogelijk kledingstuk in het gewone leven dragen. Het ligt er alleen aan hoe je het combineert. Combineer je het met een bijpassende stijlvolle polo van Lacoste. Of misschien een bijpassend shirt van Lacoste… Op die manier zie je er dan nog verzorg uit. Terwijl als je het combineert met een veel te grote sweater. Kan je je misschien voorstellen dat dat niet helemaal oké er uit ziet. Dus zo merken we maar weer, dat de kracht van combineren. Toch echt best wel waardevol kan zijn om te hebben.

 

Wanneer mag ik dan een short aan?

Een short kan je natuurlijk het beste aan doen als je gaat tennissen. Daar is hij natuurlijk voor gemaakt. Maar tijdens bijvoorbeeld een dagje aan het strand is het natuurlijk ook lekker. Of als de zwembroek nat is na het zwemmen, is het natuurlijk wel zo lekker om iets droogs aan te kunnen doen. En natuurlijk mag je zelf kiezen wanneer je er een aan doet. Maar pas wel op dat je hem niet aan doet als je naar iets belangrijks of formeels gaar. Hij mag dan wel zo comfortabel zitten, maar een professionele uitstraling heeft hij niet.