Parfum

Ook met de iconische krokodil

Dat klopt, ook de parfum van Lacoste draagt het krokodillen logo. En ja, ook de parfums van Lacoste hoort bij de series. Zoals de bekende L.12.12. serie, waar de polo’s toch het bekendst van zijn. Zijn ook parfums van. Zo kan je een hele outfit samenstellen van één serie en ook nog eens goed ruiken naar de serie. Ook zijn de parfums in verschillende kleuren beschikbaar. Dan gaat het niet om de parfum zelf, dat zou namelijk een beetje onhandig zijn. Maar over het flesje. Als je dezelfde kleur flesje koop als dat je polo is. Dan zijn je uitstraling en geur hetzelfde. Elke kleur polo heeft namelijk een andere uitstraling. Dus bij elke uitstraling is er een net iets andere geur.

 

Parfum is ook voor mannen

Zodra het woord parfum valt, wordt er al gelijk gedacht aan vrouwen. Maar dat klopt helemaal niet. Als er iets is dat zoveel van mannen is, als dat het van vrouwen is. Zijn het de parfums wel. Veel mannen noemen het dan ook vaak cologne. Dit klinkt toch wat mannelijker en wordt eigenlijk niet door vrouwen gebruikt. Volgens de regels is cologne dan ook net iets anders dan parfum. Maar dat verschil is zo klein, dat niemand er eigenlijk op let.

 

Hoe kies ik een parfum?

De juiste geur kiezen is altijd moeilijk. Simpel weg omdat er zo veel van zijn. En jij kan misschien iets wel heel lekker vinden ruiken, maar de mensen om je heen dan misschien niet. Daarom is het handig om iemand met je mee te nemen als je een nieuw geurtje gaat kopen. Op die manier weet je net iets beter wat de mensen om je heen goed vinden ruiken. En heb je ook vaak een geur die bij je past. Vaak kennen je vrienden je toch het beste.