T-shirts

Geen polo, maar een t-shirt

Al staat het merk Lacoste bekend om hun polo’s, hebben ze nu ook t-shirts. Ja, je leest het goed. Geen polo, maar een t-shirt. Naast al hun polo’s voor tennis en golf, zijn er nu gewone t-shirts voor in het dagelijkse leven. Natuurlijk kan je er op wel een potje in tennissen of een rondje in golfen. Maar ze zijn natuurlijk veel leuker op een goede broek, met een paar sneakers van Lacoste. Op deze manier hoef je niet rond te lopen in een polo, want misschien vindt je dat helemaal niet fijn. Maar je kan nog steeds genieten van de goede kwaliteit van Lacoste.

 

Voor jong en oud

Bijna iedereen kan een polo aan en er nog goed uit zien. Maar hoe zit dat met het t-shirt? Natuurlijk kan iedereen een gewoon shirt aan, jong en oud. Maar misschien combineer je het net wat anders voor je kleutertje, dan voor je vader. Ook is er natuurlijk een groot verschil tussen t-shirts onderling. Want het ene shirt is het andere toch niet. En gelukkig maar. Anders zou iedereen er hetzelfde bij lopen. En dat zou maar saai zijn. Dus de t-shirts van Lacoste zijn voor iedereen geschikt, maar iedereen combineert het net even iets anders.

 

Zie ik er dan net zo goed uit als met een polo?

Als eerste moet je weten dat een t-shirt natuurlijk geen polo is. In allebei zie je er goed uit, maar dat komt door de manier waarop je ze combineert. Zo zijn polo’s meestal een effen kleur en combineer je ook vaak met andere effen kleuren, omdat het minder casual gelegenheden zijn. Terwijl een t-shirt zo gek kan zijn als jij zelf bent. Dit kan betekenen dat je een shirt aan hebt met de wildste prints, of juist een effen shirt. Hoe je dit zelf verder combineert, is aan jouw.