L40.12

L40.12, voor de man van nu

De L40.12 is de vernieuwde variant van de klassieker de L12.12. Deze polo is smaller dan zijn voorganger. Dit komt omdat veel mannen vandaag de dag zich kleden in strakkere kleding dan toen de polo werd ontworpen. En we kennen allemaal de vele verschillende polo’s en hun modellen, toch stammen ze allemaal af van de L12.12. Maar als je nu in de perfecte polo wil lopen moet je kiezen voor de L40.12. Hiermee zijn alle problemen waar mannen nu tegenaanlopen bij de L12.12 in opgelost.

 

De L40.12 en de L12.12: de verschillen

De L40.12 is gemaakt in een grote hoeveelheid kleurenEr zijn niet zo heel veel verschillen tussen beide series, het enige verschil zijn de modellen. De klassieker, de L12.12 is een classic fit. Dat houd in dat het een wat wijdere polo is met wijde mouwen voor genoeg bewegingsvrijheid. De L40.12 daarentegen is een slim fit. Dit houd in dat de polo wat getailleerder is en dat de mouwen net iets strakker zijn. Wat geen verschil maakt is het materiaal dat is gebruikt met het maken van deze polo’s. Lacoste gebruikt altijd het piqué katoen dat is uitgevonden door René Lacoste zelf. Dit zorgt altijd  voor een goede bewegingsvrijheid en luchtigheid in jouw polo.

 

Past de L12.12 bij mij, of is de L40.12 beter?

Welk poloshirt  het beste bij jou past ligt aan jou. Wie ben jij en hoe vul jij een polo op? Ben je erg sportief en wil je dat graag uitstralen dan is de L40.12 de betere keuze voor jou. Maar ben je een wat oudere man, die al zijn hele leven gewend is aan dezelfde polo, dan kan je beter kiezen voor de L12.12. Natuurlijk hebben beide series hun eigen plus- en minpunten, maar wees hierdoor niet ontmoedigd. Iedere man heeft wel een moment in zijn leven waar hij een polo nodig heeft, welke is jou de keus.