Jassen

Jassen moeten passen

Ja, Lacoste maakt ook jassen. Van colbert tot bomberjack. Natuurlijk ook weer met de o zo bekende krokodil die het merk al verraad. Zo zijn er voor elke gelegenheid verschillende jassen. Ga je naar werk? Hier is het colbert. Ga je gewoon casual naar buiten? Hier is het bomberjack. Woon je in een regenachtig land als Nederland? Hier is de waterdichte parka. Zo zie je maar dat Lacoste voor elke gelegenheid de perfecte jas heeft. Wie je ook bent, waar je ook woont. Het maakt allemaal niet uit. Lacoste heeft het allemaal voor je in de collectie zitten.

 

Hoe zit het met de kleuren?

Alle jassen van Lacoste zijn er in verschillende kleuren en modellen beschikbaar. Vind je die kleur mooi, maar niet bij die jas? Nou dan ga je voor een ander model. Zo gemakkelijk is het. Zo bestaat het gehele assortiment van Lacoste uit verschillende collecties. Die drie collecties hebben allemaal iets typerend aan zich. Dat is ook wel aan de naam van die collecties te zien. Als je bijvoorbeeld Lacoste Sport hoort. Kan je er van uit gaan dat de kledingstukken uit deze collectie er redelijk sportief uit zien. En comfortabel genoeg zitten om lekker in te bewegen.

 

Hoe weet ik wat voor jassen ik moet hebben?

Iedereen heeft uit zichzelf wel een voorkeur voor wat voor jas ze willen hebben. Zo voelt de één zich heerlijk in leer. Terwijl de ander zich veel beter voelt in een spijkerjasje. En op deze manier is het veel makkelijker om de juiste jas uit te zoeken. Waar je je niet comfortabel in voelt om te dragen. Moet je ook niet kopen. Anders blijft het maar aan de kapstok hangen zonder dat het ooit gedragen wordt. En dat is natuurlijk wel een beetje heel erg zonde voor een dure jas van Lacoste.