Horloges

Bij een polo hoort een hele outfit

Dan heb je net die perfecte polo gevonden, maar dan moet je er verder nog iets bij aan. Wat je verder aan doet heb je waarschijnlijk snel al gevonden. Maar dan. Dan vindt je dat er toch nog iets mist. Je gaat verder zoeken en je bedenkt je dat een horloge mist. Want ja, een polo met korte mouwen vult niet je hele arm. Maar laat het nou net zo uit komen dat je niks in de goede kleur hebt liggen. Dat is een goed punt om te gaan zoeken naar een nieuw horloge. Waar vindt je een bijpassend horloge bij een poloshirt van Lacoste? Bij Lacoste zelf natuurlijk! Daar hebben ze namelijk allemaal verschillende horloges, die bij verschillende series poloshirts horen. Dan is het alleen nog een kwestie van de juiste kleur vinden. Die mag dezelfde kleur zijn als je polo, maar het kan ook zijn dat je meerdere polo’s hebt. Dus dat je een kleur neemt die bij allemaal past. Het mag allemaal.

 

Materialen

Ook de horloges verschillen in materialen. Zo heeft de hele Lacoste.12.12. serie een siliconen band. Dit is vooral fijn als er veel water of bijvoorbeeld zweet langs je arm komt. Siliconen kan namelijk tegen water en is dus makkelijk schoon te houden.

Leer daarentegen kan wel tegen water en zweet, maar dat gaat stinken na een tijdje. En is lang niet zo makkelijk schoon te houden als siliconen. Dit is dus voor de mensen met een wat rustiger leven. Of natuurlijk voor op rustige dagen en momenten.

Als laatste hebben we dan mesh. Mesh is een soort metaal achtig materiaal. Lacoste heeft niet heel veel van deze horloges, omdat die niet goed gekleurd kunnen worden. Het kan natuurlijk leuk staan als basic kleur bij een drukke polo. Maar een bijpassende kleur is gewoon veel leuker.