Sjaals en mutsen

Vooral in het koude weer

Als het wat kouder is, is het wel zo lekker om sjaals en mutsen in huis te hebben. Lacoste maakt ze daarom ook. Op deze manier kan je een outfit samenstellen, zo gek als je zelf wilt. En tegelijkertijd niet voor gek lopen omdat je een rare of afwijkende sjaal of muts er bij op of om hebt.

Sjaals en mutsen zijn vooral aan te raden als je ’s ochtends vroeg naar je werk gaat en nog door die nachtelijke kou moet. Of natuurlijk als je pas laat naar huis toe gaat. Dan is de kou ook al toe geslagen. Natuurlijk is dit niet nodig als het hoog zomer is, maar in de lente en herfst is het in de ochtend en avond toch net iets kouder. En natuurlijk in de winter mag je het de hele dag door dragen.

 

Sjaals en mutsen van Lacoste

Dus ook sjaals en mutsen worden in de bijpassende series van poloshirts van Lacoste gemaakt. Vaak heeft iemand maar één à twee sjaals of mutsen. Als dat het geval is, dan is het handiger om een wat rustigs te kiezen. Maar als je in het geld zwemt en een modefanaat bent. Dan kan het zo zijn dat voor elke polo die je hebt, ook een bijpassende sjaal en muts hebt.

Dit hoeft natuurlijk niet altijd het geval te zijn, want je kan het ook leuk vinden om juist heel veel kleuren te combineren. Dat is helemaal aan jou de keus. Zo lang als je er nog goed uit ziet, wat niet zo moeilijk is als je de kleding van Lacoste draagt. Komt het helemaal goed bent. Of je nou één sjaaltje en een mutsje hebt, of dat je de gehele collectie van Lacoste in je kast hebt liggen. Dat maakt dan niet meer uit.