Lacoste poloshirts voor kinderen

Kindjes die dezelfde kleur Lacoste poloshirts dragen. Het staat natuurlijk ontzettend schattig als broertjes en zusjes gekleed zijn in dezelfde outfit. Maar behalve dat het gewoon leuk is en harmonie geeft door het groepsgevoel, kan het ook nog erg handig zijn in bepaalde gevallen. Bijvoorbeeld als jou kinderen lekkere vrijbuiters zijn die niet de hele dag aan je vast plakken. Die kunnen lekker bewegen in de soepele poloshirts.

Kind kwijt? Geen paniek
Stel je voor. Je gaat een dagje naar een pretpark. En uitgerekend op die dag dat jij met je gezin daar bent, heeft half Nederland besloten om naar hetzelfde pretpark te gaan. Je kunt er over de hoofden lopen, zo druk is het. En jouw kinderen zijn niet bepaald de types die netjes naast je blijven staan de hele dag. Nee, die van jou gaan lekker op onderzoek uit en die ben je dan ook binnen een paar seconden uit het oog verloren. Op dat moment heb jij geen paniek. Want ze dragen Lacoste poloshirts in zo’n opvallende felle kleur zodat je ze binnen no time weer hebt gevonden.

Lacoste poloshirts zijn opvallend en herkenbaar
En mocht het langer duren, zo lang dat je zelfs andere mensen gaat vragen om te helpen zoeken, dan is er nog geen paniek. Want jij kunt makkelijk uitleggen hoe jouw kinderen eruit zien. Ze hebben namelijk hetzelfde poloshirt aan als jij. Dan vertel je degene die gaat helpen zoeken dat ze de kleur Lacoste poloshirts aan hebben als jij. Want aan een medewerker van een pretpark uitleggen hoe je kind eruit ziet valt niet mee. En gaan zij het via een portofoon aan hun collega uitleggen dan weet tenminste iedereen hoe Lacoste poloshirts eruit zien. Dat zoekt veel makkelijker dan een t-shirt met een auto of een prinses voorop. En als kers op de taart worden de groepsfoto’s ook een stuk stijlvoller als iedereen hetzelfde shirt draagt.