Accessoires

Horloges

Welke outfit is nou niet af zonder een horloge? Daarom heeft Lacoste zijn collecties afgemaakt met verschillende accessoires, onder andere het horloge. Zo past je horloge bij elke polo die je hebt. Ze zijn er in alle bijpassende kleuren van de polo’s van Lacoste, maar ook in verschillende materialen. Wat toch een net iets andere look geeft. En misschien zit het ook wel lekkerder, wie weet? Maar hoe lekker je horloge ook zit, hij moet wel goed bij je outfit passen.

 

Sjaals en mutsen

Veel mensen vergeten vaak hoe belangrijk sjaals en mutsen zijn als we het hebben over accessoires. Iedereen heeft wel een sjaal of een muts in huis, maar past het ook bij al jouw kleding. Of nog belangrijker: je jas. Bij heel veel mannen namelijk niet. Daarom heeft Lacoste een ruim assortiment waaruit je kan kiezen. Zorg dan dat je gaat kijken of het wel bij jouw jas past anders heeft het geen zin om een mooie sjaal en muts te kopen.

 

Zonnebrillen

Zonnebrillen worden vaak geassocieerd met de zomer. Maar dat is niet altijd zo. In de winter kan de zon ook schijnen, het is dan alleen iets kouder. Toch is het niet afgeraden om geen zonnebril op te zetten, alleen om die reden. Zonnebrillen beschermen je ogen tegen uv-straling. En de winterzon geeft even veel uv-straling als de zon in de zomer. Dus is het goed om een zonnebril op te zetten in de winter ter bescherming van je ogen.

 

Parfum

Als we het hebben over accessoires wordt parfum vaak vergeten. Maar toch is het iets dat veel mensen gebruiken. Niet vanwege noodzaak, zoals een muts, een sjaal of een zonnebril. Maar omdat het een luxe is die het vaak prettiger maakt om bij in de buurt te zijn. Daarom zijn er zo veel verschillende soorten. En natuurlijk zodat iedereen een bijpassende geur heeft.