Series

Sport

Deze series is om het sporters verhaal achter het merk Lacoste te vertellen. Hoe het allemaal begon met een krokodillen logo op het jasje van een tennisser. Een tennisser met een drang om dingen uit te vinden. Dus een shirt dat er elegant uit zag, maar nog steeds genoeg ruimte gaf om te tennissen was een nieuw uitdaging.

L12.12

De L12.12 is de eerste polo die Lacoste op de markt bracht. Het moest perfect zijn, daarom was het ook maar gerechtigd dat niemand minder dan René Lacoste zelf de eerste was die één van zijn polo’s droeg. Dit shirt zou een grote openbaring zijn voor de tennissers, maar snel droegen ook golfers het. En nu, nu dragen mannen ze over de hele wereld.

 

L40.12

Het was pas nu dat er tijd was voor vernieuwing. En daar was hij: de L40.12. De L40.12 is de getailleerde variant van de L12.12. Dit was nodig omdat er steeds meer stretch in kleding kwam en de stof kon gewoon meebewegen met alles wat jij deed. Dus de polo werd minder wijd, maar had nog steeds genoeg bewegingsvrijheid.

 

Lacoste Live

De Lacoste Live series is ontworpen om het leven van René Lacoste te vieren. De Lacoste Live serie is kleurrijk en vrolijk en brengt zonder moeite een lach op je gezicht. In deze serie kan je je beter uitdrukken en laten zien wie jij bent. En natuurlijk de hele wereld laten weten hoe goed jij er in gek uitziet!

 

Lange mouwen

Een vereiste: een polo met lange mouwen. Deze series is om je het hele jaar bij te staan. Door deze serie kan je ook op de koudere dagen rondlopen in een polo. De mogelijkheden zijn oneindig. Ga je voor sportief, of juist chique. De keuze is helemaal aan jou met deze polo’s van Lacoste.