Complete look

Sneakers

De sneakers van Lacoste zijn er in veel verschillende materialen en modellen. Zo kan je elke outfit af maken, of juist totaal ruïneren met een paar sneakers. Dus let goed op wat voor schoenen je koopt. En let natuurlijk heel goed op of ze niet nep zijn. Want dat gebeurt nog wel eens met een merk als Lacoste. Maar nog belangrijker, zorg dat ze lekker zitten.

 

T-shirts

De juiste T-shirts nemen wel de tijd om gevonden te worden. Iedereen ziet er anders uit. En heeft een ander formaat. Dus iedereen heeft een specifiek T-shirt nodig. Anders staat het natuurlijk helemaal niet leuk of mooi. En dat is wel de bedoeling van een merk als Lacoste. Maar als iets niet leuk of mooi is, merk je dat ook wel doordat je er niet zo comfortabel in bent.

 

Sweaters

Iedereen wil wel een lekkere sweater, toch? Daarom heeft Lacoste de lekkerste sweaters op de markt gebracht. Speciaal voor jou. Voor als je een lekkere dag vrij hebt. Of als je klaar bent met een intensief potje tennissen. Dus een echte aanrader: sweaters van Lacoste.

 

Jassen

Ook maakt Lacoste jassen. En dat is maar goed ook. Hoe moet je anders op de koude dagen je outfit af maken als je naar buiten gaat? Dus heeft Lacoste aan elk scenario gedacht. En dus zijn er enorm veel verschillende modellen en kleuren jassen. En denk er aan: als je een jas koopt, wil je een jas die lekker zit én modieus is.

 

Shorts

En om de gehele outfit compleet te maken, zijn er ook nog eens de shorts. Maar hoe draag je zo iets dat het er goed uit ziet. Want je weet, die ene short kan nou net het lekkerste onderdeel in jouw kledingkast zijn. Maar dan moet je er verder nog iets bij aan…