De nieuwste Lacoste tenniscollecties

Tennis heeft de stijl van Lacoste altijd al beïnvloed. Als officiële partner sinds 1971, ontwerpt Lacoste ieder jaar een nieuwe collectie voor het tennistoernooi Roland-Gaross. Het uitgangspunt voor de collecties is ontspannen elegantie. De nieuwste collectie maakt gebruik van oude prints uit de archieven die deel uitmaken van het tennisverleden van Lacoste. De logo’s van Lacoste en Roland Gaross zijn op discrete wijze in de verschillende T-shirts, sweatshirts en polo’s verwerkt, om de historische band tussen beide partijen te benadrukken. Verwacht simpele kledingstukken met een twist, zoals grafische prints, tennisattributen en bijzondere slogans. René Lacoste stond bekend om zijn doorzettingsvermogen en motivatie en dit was de inspiratie achter het moderne slogan croc the game.

De krokodil die bij zo weel tennistoernooi gedragen wordt

De verschillende Lacoste polo’s voor mannen en vrouwen

De mannenpolo is verkrijgbaar in het donkerblauw, rood, wit en lichtblauw en is voorzien van gekleurde streepjes langs de kraag. Het detail van de felgekleurde strepen is vrolijk, opvallend en probeert het gevoel van Roland-Gaross over te brengen. Het model is Cotton Petit Piqué, gemaakt van 100% katoen. De polo voor vrouwen is hetzelfde Petit Piqué model, dit keer van 94% katoen en 6% elastane. Deze polo is alleen verkrijgbaar in het donkerblauw of wit en heeft eveneens gekleurde streepjes langs te kraag. De grafische prints van tennisspelers op de shirts zijn op de mannenshirts mannelijke spelers en vrouwelijke spelers op de vrouwenshirts.

 

De andere tenniscollectie

Speciaal voor tennisspelers heeft Lacoste nog een andere collectie: de tenniscollectie. Deze bestaat uit piqué modellen, jersey met stretch en hele lichte stoffen – je moet je immers zo vrij mogelijk kunnen bewegen tijdens een tennistoernooi. De collectie wordt omschreven als: performance meets style. De lichte stoffen bevorderen prestaties op de tennisbaan, maar niet zonder elegant voor de dag te komen. In de collectie voor hem en haar vind je onder andere polo’s met ritsen en grafische details, T-shirts met een tennisraketdessin en shorts (alleen voor mannen) om in combinatie met een verschillende Lacoste shirts te dragen.